26 Haziran 2011 Pazar

Atalay Harekete Geçti Sonunda :)

6.5 aydır sessiz sakin oturdu yalnızca, önce izledi, ölçtü, biçti ve aniden harekete geçti beklenmedik bir anda...
Annesi ve babası, o gün bir işleri olduğundan, beni çağırmışlardı Atalay'la beraber olmam için. Her zaman yaptığım gibi, Sessiz ve Sakin Atalay'ı oyuncaklarıyla oynayıp oyalanması için salonun ortasında duran oyun halısının üstüne koydum  ve mutfağa gittim.  İşte, '' vakit bu vakit'' diyen Atalay aniden harekete geçmeye karar vererek babaannesinin yüreğine indireceği ilk darbesini attı. 
Salona girdiğimde oyun halısı boştu !!!
Neyseki kısa sürede yerini keşfeden ben, ne olduğunu tam kavrayamadan, Atalay'ı yakalayıp tekrar eski konumuna geri koydum. Fakat, bu aktivite benim salonu her terkedişimde değişik yönlere doğru devam edince anlaşıldı ki bu olay tesadüfler zincirinden ibaret değil, bilinçli olarak yapılmakta. Kendince geliştirilen yöntemin adı : Hedefe Kitlen ve Yuvarlan  :)))
DİKKATLİ OLMA ZAMANI GELDİ ÇATTI ARTIK...

23 Haziran 2011 Perşembe

Teyze ve Kuzenle Tanışma...

Atalay 6 aylık, sonunda teyzesi Yulia ve kuzeni Polina ile tanıştı. Atalay'ı ve güzel ülkesi Türkiye'yi ilk defa görmeye taa Odessa'dan biraz geç de olsa geldiler sonunda. Atalay'ın babaannesi ve dedesiyle de ilk defa tanıştılar, Polina daha yeni doğduğu için gelememişlerdi Atalay'ın anne ve babasının İstanbul'daki düğünlerine, şimdilerde kocamaaan olmuş Polina, tam 3 yaşında :)))






3 yaşındaki Polina, 6 aylık minik kuzeni Atalay'la...






Ukrayna'lı teyze Yulia ile ilk tanışma...








Atalay annesi ve kuzeniyle...


Misafirleri evdeyken, Polina biraz kıskançlık gösterince, dolayısıyla Atalay biraz hırpalanıp rahatsızlanınca, babaannede kalmak zorunda kaldı uzunca bir süre, ama olsun, yine de birlikte oldular sayılır.