1 Temmuz 2012 Pazar

Atalay Ukrayna'da...

Atalay, ilk defa anne tarafı memleketini ziyarete gitti...
Ukrayna'da hazırlıklar haftalar öncesinden başladı, yatağı, puseti hazırlandı önden, rahat etsin diye... Kolay değil minik torunları Atalay ilk defa geliyordu evlerine. Tabi İstanbul'da da gidiş hazırlıkları yapıldı.
Sonunda, 18 Mayıs 2012 de, Atatürk Hava Alanı'ndan, babamız, annemizi ve Atalay'ı Odessa'ya doğru yolcu etti... Odessa'dan Atalay'ın teyzesi ve büyük kuzeni karşıladı, hemen Kherson'a doğru yola çıkıldı tekrar. Toplam 10 saatlik bir yolculuktan sonra  anneanne ve dedenin evine varıldı :)))
İlk günler alışma günleri oldu Atalay için, en başta odası ve yatağına alıştı (biraz zor oldu ama oldu sonunda), dil bile değişik geldi onun için, sadece annesinden duyduğu ruscayı herkesin konuşması şaşırttı onu ilk günlerde, ama sonra dile de alıştı :)))
Anneanne Nina...
Dede Anatoliy...
Kuzen Polina...
ve kuzen Kril...
Hepsiyle, çok güzel üç hafta geçirdi...
Biz de burada gün saydık tabii :)) Ama, ağzımızı açıp tek kelime etmedik, çünkü Atalay'la birlikte olmayı dört gözle bekleyenlerin kulağına gider de çok ayıp olur diye, her dakikamızı birlikte geçirebileceğimiz mesafede olabilmenin bizler için ne büyük nimet olduğunu bildiğimizden dolayı, şükürler olsun, gurbetlik zor işmiş :)))

1 yorum:

Adsız dedi ki...

lg teknik servis ekibimiz olarak bloğunuzdaki paylaşımların devamını ve çalışmalarınızda başarılar dileriz.